پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ علی کریمی در گفتوگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رسانی پليس فتا اظهار کرد: با بررسیها و رصد کارشناسان پلیس فتا استان کرمانشاه در آدرس این بدافزارها کلمه telgram مشاهده میشود که فیشینگ و جعلی بوده زیرا کلمه صحیح telegram میباشد.
وی تصريح كرد: این بدافزار ضمن دستکاری در اطلاعات اکانت تلگرام افراد قربانی برای تمامی مخاطبین فرد پیام ارسال میکند و آنان را ترغیب به نصب بدافزار میکند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به اینکه قربانی ابتدا پیام تبلیغاتی را از طریق دوستان خود دریافت میکنند باعث شده کاربر به موضوع اعتماد کرده و با نصب بدافزار در دام مجرم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه این بدافزار ممکن است پس از نصب خود را مخفی نماید، در خصوص راه حذف آن گفت: برای حذف آن باید در قسمت تنظیمات گوشی بخش برنامهها و حذف برنامه نصب شده اقدام کرد، در غیر این صورت به طور نامحدود به کار خود ادامه میدهد و امکان آسیب رساندن به اطلاعات، محتوا و سرقت شماره تلفنهای فرد قربانی را داراست.
سرهنگ کریمی تاکید کرد: از هموطنان عزیز درخواست داریم که به تبلیغاتی که برایشان ارسال میشود توجه نکنند و اگر قصد نصب برنامهای را دارند حتما به ادرس آن توجه نماید.
رییس پلیس فتا استان کرمانشاه در پایان گفت: کاربران عزیز در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما در میان بگذارند.