اسمارتفونهای سری گلکسی M سامسونگ در طی سالیان اخیر با تکیه بر گزینههای مثبتی نظیر صفحهنمایشهای بزرگ، حافظههای داخلی بالا، باتریهای حجیم و البته مهمتر از همه قیمتهای رقابتی به محبوبیت بالایی در بازار هدف اصلی خود یعنی کشور هند دست پیدا کرده و طیف محصولات آن از نمونههای فوقارزان مبتنی بر اندروید Go مثل Galaxy M01 Core تا میانردههای موفقی مثل Galaxy M31 گسترده شده است. شرکت سامسونگ در روز پنجشنبه 30 جولای 2020 (9 مرداد 1399) از ارائه گوشی جدیدی در این سری با نام Galaxy M31s خبر داده که مطابق نام آن، بهروزرسانی تازهای از M31 پیشین معرفی شده در فوریه گذشته به حساب میآید.

طراحی و شکل ظاهری
Galaxy M31s با وجود آنکه در اغلب موارد مسیر آغاز شده از سوی M30s سال گذشته و M31 را در پیش گرفته اما حداقل در زمینه طراحی با گزینههای جدید و جالبتوجهای روبرو میشویم که این مدل را از برادران بزرگترش بهطور کامل جدا میکند. مهمترین تغییر در این میان استفاده از حفره پانچی درون صفحهنمایش برای قرارگیری دوربین سلفیست که با وجود آنکه در این سری پیش از این نیز تکرار شده بود اما حالا مانند گوشیهای پرچمدار سامسونگ در مرکز بالای صفحهنمایش جای دارد. انتقال سنسور اثر انگشت از بخش پشتی به کناره دستگاه و روی دکمه پاور دیگر نکته تغییر یافته در ظاهر M31s است که فرم یکدستتر و شستهرفتهتری را به بخش پشتی گوشی بخشیده است. دیگر تغییر این قسمت بهجز حذف سنسور اثر انگشت به رنگآمیزی آن تعلق دارد که حالا به صورت دو رنگ طراحی شده و در هر دو نسخه آبی و مشکی از توناژ تیره در پایین آغاز شده و بهتدریج با رسیدن به قسمتهای میانی و بالا از تیرهگی آن کاسته میشود.

بهجز این موارد به تغییر مهم دیگری در این میان نمیتوان اشاره کرد و اجزای مختلف گوشی از جمله دوربینهای بخش پشتی به آنچه در M31 دیده بودیم شباهت دارند.
صفحهنمایش
M31s با یک صفحهنمایش 6.5 اینچی Super AMOLED ارائه میشود که از همین ابتدا در مقایسه با M31 با 0.1 اینچ افزایش ابعاد روبرو شده است. وضوح این صفحهنمایش فول اچدی پلاس ظاهرا در نسبت 20:9 بوده و مثل قبل حاشیههای اندکی در بالا و پایین و کنارههای آن به چشم میخورد. مهمترین نکته تغییر یافته در ساختار این صفحهنمایش همانطور که پیش از این نیز اشاره شد به حفره پانچی مرکز بخش بالایی آن تعلق دارد که دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی دستگاه را در خود جای داده است.

دوربینهای بخش پشتی
در ساختار L شکل دوربینهای بخش پشتی، مثل گذشته چهار لنز دوربین به چشم میخورد که البته تنها سهتای آنها قابلیت تصویربرداری دارند. دوربین اصلی این مجموعه همچنان 64 مگاپیکسلیست اما نوع سنسور آن تغییر کرده و این بار از حسگر جدید شرکت سونی یعنی IMX682 در آن استفاده شده که طبق انتظار امکان برداشت تصویر در وضوح پیشفرض 16 مگاپیکسل با ترکیب پیکسلهای 0.8 میکرونی و تشکیل پیکسلهای بزرگتر 1.6 میکرونی را داراست. دیافراگم لنز مقابل این سنسور f/1.8 در نظر گرفته شده است. دومین تغییر این مجموعه به دوربین التراواید آن تعلق دارد که وضوح آن از 8 مگاپیکسل پیشین به 12 مگاپیکسل افزایش یافته است دیافراگم لنز این دوربین f/2.2 بوده و میدان دید 123 درجهای آن نیز تغییری نسبت به گذشته نداشته است. در نهایت به جز این دو دوربین به دو واحد 5 مگاپیکسلی دیگر بر میخوریم که تغییری نسبت به گذشته نداشته و یکی برای تعیین عمق میدان و دیگری برای برداشت ماکرو مورد استفاده قرار میگیرد. تک فلش LED حاضر در این قسمت دیگر نکته قابل اشاره در این بخش است. از جمله دیگر نکات قابل ذکر در مورد مجموعه تصویری این گوشی باید به در نظر گرفته شدن حالت شب در عکاسی، پشتیبانی از هایپرلپس و برداشت 4K با دوربین اصلی اشاره کرد که این آخری یعنی وضوح 4K فیلمبرداری برای دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی نیز در دسترس قرار دارد.
