از روزگارانی که ساببرند آنر در سال 2013 برای بالا بردن جنبههای رقابتی برند مادر در چین و دیگر بازارهای نوظهور با تمرکز روی ارائه گوشیهای ارزانقیمت معرفی شد، مدت زمان نسبتا زیادی گذشته و این برند به تدریج با فاصله گرفتن از جایگاه اولیه خود به هویت مستقل و ارزشمندی دست پیدا کرده که اهمیت آنها را در سبد تولیدات هواوی از یک برند جانبی به یکی از اصلیترین منابع درآمدی شرکت، ارتقاء داده است.
Honor 3C
آنر با اینکه همچنان به تولید گوشیهای خوشساخت ارزانقیمت ادامه داده و در بازارهای حساس به قیمتی همچون چین، هند و خاورمیانه یکی از بازیگران اصلی دنیای اسمارتفون به شمار میرود؛ اما در طی یکی دو سال گذشته حضور در نیمه بالای جدول گوشیهای رده میانی را تجربه کرده و حتی گهگاه تجربهای نزدیک به اسمارتفونهای پرچمدار را نیز ارائه کرده است. در نام مدل اسمارتفونهای برتر این برند (که نخستین بار با دوگانه خبرساز شدند) تنها یک عدد به چشم میخورد و معمولا مشخصاتی نزدیک به گوشی پرچمدار قبلی سری P هواوی را ارائه میکنند؛ جائیکه در بسیاری از موارد به Huawei P8 شباهت داشت و نیز به ترتیب شباهتهای نزدیکی را از لحاظ مشخصات به ارائه میکردند.
این رویه در سال جاری نیز با معرفی که به وضوح شباهتهای فراوانی به دارد ادامه پیدا کرده است. این گوشی اما طبق رویه معمول برند آنر، با قیمت بسیار پائینتری نسبت به P20 ارائه شده و علاوه بر این در یکی دو مورد نیز با جذابیتهای تازهای همراه شده است.
Honor 10 با نام مدل COL-L29 با حافظه 128GB و رم 4GB موضوع بررسی این نوبت است.
جعبه محتویات
جعبه سفید رنگ گوشی با خطوط نقرهای مورب، به آنر 9 شباهت دارد و در اینجا نیز عدد 10 و برند honor تنها موارد اصلی قابل اشاره را تشکیل میدهد؛ جعبه این دو گوشی البته کاملا به هم شباهت ندارد و در حالیکه آنر 9 با قرار گرفتن روی لبه کناری خود به صورت عمودی بازگشائی میشد، در آنر 10 با یک جعبه عادی و افقی روبرو هستیم.
درون این باکس به جز خود گوشی، به یک شارژر، کابل USB-C، سوزن دسترسی به اسلات سیمکارت و یک کاور شفاف سیلیکونی بر میخوریم و از هدست نیز (حداقل در نمونه در اختیار ما) خبری نیست.
شارژر گوشی از نوع Super Charge هواوی با توان حداکثر 22.5 واتی (5 ولت و 4.5 آمپر یا 4.5 ولت و 5 آمپر) است که تا قبل از معرفی میت 20 پرو با شارژر 40 واتی، سریعترین شارژر هواوی به حساب میآمد. برای پشتیبانی از سرعت بالا در این شارژر، کابل USB قطوری برای این مدل ارائه شده که در قسمت پورتها، رنگ متفاوتی دارد.
طراحی ظاهری
آنر 10 در لشگری از گوشیهای براق با شاسیهای فلزی و دو بخش شیشهای در پشت و روی دستگاه که به سمت کنارهها خمیده شدهاند، طراحی معمول و استانداردی دارد و در اینجا نیز از همین المانهای آشنا که سال گذشته در آنر 9 دیده بودیم استفاده شده است. طراحی استاندارد این گوشی البته به معنای جذابیت اندک آن نبوده و از هر لحاظ با اسمارتفون زیبائی روبرو هستیم که رنگآمیزی متفاوت آن در بخش پشتی، نگاه هر بینندهای را به خود جلب میکند. نسخه آبی و سبز این گوشی با حرکت دادن در نور، تغییر رنگ پیدا میکنند که از آن به عنوان طراحی شیشهای Aurora یاد میشود و به گفته شرکت سازنده در Paris Aesthetics Center طراحی شده است.